Předkrmy

11 položek celkem
buckovapoma
95 Kč

Namletý pečený vepřový bůček smíchaný s hořčicí, cibulí a kyselou okurkou. Podáváme s jemně nakrájenou červenou cibulkou. 

1385
debrecinskeparky
125 Kč

Jedná se o bezlepkový, jemně pikantní párek z Amasa s výraznou chutí po paprice. Párek podáváme s čerstvým křenem a naší hořčicí.

84
gothaj
99 Kč

Gothaj z Amasa je vyrobený ze směsi hovězího masa z čestru a vepřového masa z přeštíků. Důležitou složkou je vepřové sádlo, které gothaji dodává charakteristickou mozaiku....

60
hermelin
125 Kč

Hermelín nakládáme ve slunečnicovém oleji s česnekem, cibulí a chilli papričkou. Podáváme s beraním rohem a nakládanými cibulkami.

66
prestickaklobasa
125 Kč

Šťavnatá klobása s výraznou chutí po paprice a česneku, vyrobená z vepřového a hovězího masa. Podáváme s čerstvým křenem a hořčicí. 

339
tlacenka
109 Kč

Tlačenka z Amasa obsahující všechny části prasete, které obsahují kolagen – kůže i vepřové nožičky. Podáváme s jemně nakrájenou cibulí a octovou zálivkou. 

1289
utopenec
109 Kč

Špekáček z Amasa plníme kysaným zelím, čerstvou chilli papričkou, kyselou znojemskou okurkou a cibulí. Následně jej necháme uležet v našem sladkokyselém nálevu s divokým...

72
variaceparku
135 Kč

Variace tří našich párků - vídeňského, debrecínského a našeho. Všechny párky jsou bezlepkové a podáváme je s čerstvým křenem a naší hořčicí.

81
videnskyparky
125 Kč

Vídeňský párek je bezlepkový jemný párek z Amasa vyrobený s vyšším podílem libového vepřového masa. Párek podáváme s čerstvým křenem a naší hořčicí.

78