Základem našeho hovězího guláše je na sádle do tmava restovaná cibule s česnekem, kmínem a čerstvou chilli papričkou. Hovězí kližku nakrájenou na kostky poté v základu opékáme...
Hovězí líčka z Amasa dusíme doměkka v tmavém základu z kořenové zeleniny, cibule, divokého koření a červeného vína. Tradiční kombinaci hovězího masa a červeného vína při...
Našeho moravského vrabce připravujeme ze stejného podílu vepřového bůčku a plece. Maso pečeme s kmínem, cibulí a česnekem a z výpeku následně připravujeme šťávu. Vrabce...
Tradiční českou svíčkovou omáčku najdete u nás v nabídce každé úterý, sobotu a neděli! Připravujeme ji z tmavého základu z kořenové zeleniny, cibule, uzeného špeku a hořčice....
870
Přihlaste se prosím znovu
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.